Tiurleiken 2019

Tiurleiken 2019


17. august 2019 har Tiurleiken 5 års jubileum! Sett av datoen slik at du ikke går glipp av Sørlandets råeste enduroarrangement!


Vi gjentar suksessen fra i fjor, med løp, oppvisning og en formidabel stemning på Flateland gård ved elva. Her er det som vanlig ekstremspor og mye action. Det er kiosk hvor det selges mat og drikke. Vi har speaker som oppdaterer deg med live timing og hjelper førerene opp ekstremsporet sammen med publikum.

Like etter løpet blir det trialoppvisning på campen, Norgeseliten i trial viser dere sine kunster opp fjellsiden! I år som i alle år utfordrer vi disse guttene til å nå toppen av fjellet med en endurosykkel!!


Gå ikke glipp av all morroa på Flateland denne helgen!


Tiurleiken er i år en del av Norsk Enduro Superserie NESS.


Påmelding til løpet gjøres på HER!


Dersom du ikke har lisens, er ny eller har spørsmål om dette, se under fanen LISENS, eller ta kontakt med oss.


Klikk deg videre på underfanene for Løpsinfo, veibeskrivelse, Depotkart, overnatting, løypekart og annen info om løpet.


LES DETTE


Det gjøres oppmerksom på at påmelding kun er gyldig etter betaling. Det vil si at dersom påmelding ikke er betalt innen 10 dager før løpet, blir det automatisk lagt til etteranmeldingsgebyr på 200 kr. Det er fullt mulig å melde seg på helt frem til kl 10 på løpsdagen, men da koster påmeldingen 700 kr. Ved avbud vil det frem til og med 10 dager før bli tilbakebetalt automatisk fra NMF, etter denne dato må tilbakebetaling avtales med arrangør på mail post@kristiansandenduro.com

Betaling skal gjøres via MITA eller Vipps.

Det er ikke mulig å betale med eller ta ut kontanter i sekretariat.


Transponderutleie SKAL avtales med tidtaker Erik Sletholt. erik@asenduro.com Begrenset antall. Oppgjør gjøres direkte med han.