Tiurleiken 2018

Tiurleiken 2018

 

18. august 2018 braker det løs igjen. Sett av datoen slik at du ikke går glipp av Sørlandets råeste enduroløp!

 

Vi gjentar suksessen fra i fjor, med løp, oppvisning og en formidabel stemning på Flateland gård ved elva. Her er det som vanlig ekstrem spor og mye action. Det er kiosk hvor det selges mat og drikke. Vi har speaker som oppdaterer deg med live timing og hjelper førerene opp ekstremsporet sammen med publikum.

Like etter løpet blir det trial oppvisning på campen, Norges eliten i trial viser dere sine kunster opp fjellsiden! I år som i alle år utfordrer vi disse guttene til å nå toppen av fjellet med en enduro sykkel!!

 

Gå ikke glipp av all morroa på Flateland denne helgen!

 

2018 byr på breddecup i enduro hvor Tiurleiken er løp nr 2 etter Flittig Gran National som går 9. juni. Finalen blir på Kongsberg Grand National 22. september. Det gjelder å kjøre alle løp skal man stikke av med seieren sammenlagt.

 

Påmelding til løpet gjøres på sas.nmfsport.no Klikk her

 

Dersom du ikke har lisens, er ny eller har spørsmål om dette, se under fanen LISENS, eller ta kontakt med oss.

 

Klikk deg videre på underfanene for Løpsinfo, veibeskrivelse, Depotkart, overnatting, løypekart og annen info om løpet.

 

LES DETTE

 

Det gjøres oppmerksom på at påmelding kun er gyldig etter betaling. Det vil si at dersom påmelding ikke er betalt innen 3. august, blir det automatisk lagt til etteranmeldingsgebyr på 200 kr. Det er fullt mulig å melde seg på helt frem til kl 10 på løpsdagen, men da koster påmeldingen 700 kr. Ved avbud vil det frem til og med 3. august bli tilbakebetalt automatisk fra NMF, etter denne dato må tilbakebetaling avtales med arrangør på mail post@kristiansandenduro.com

Betaling skal gjøres via SAS, kort eller Vipps.

Det er ikke mulig å betale eller ta ut kontanter i sekretariat.

 

Transponderutleie SKAL avtales med tidtaker Erik Sletholt. erik@asenduro.com Begrenset antall. Oppgjør gjøres direkte med han.